Tarım

Sürdürülebilir, izlenebilir, doğayla uyumlu, tarım ve hayvancılık ile ilgili yatırım konularında ülkemizin öncü kuruluşlarındandır.

Erozyon Kontrolü, Ağaçlandırma, Sanayi ve Üretim Tesisleri, Modern Çiftlik Tasarımları, Bitkisel Üretim, Proje ve Danışmanlık gibi konularda tecrübe ve birikimleri ile fark yaratır.

Girişimcilerin yatırım kararı sürecinde en doğru yatırım fikrini, uygun alan, zaman ve şartlarda faaliyete geçirmesine öncülük etmekte, işletme ve arazilerin planlanması, fizibilite oluşturulması, projelendirilmesi, üretim ve yönetim danışmanlık hizmetlerinin verilmesi, kredi/finansman ve yatırım programlarının projelendirilmesi, yönlendirilmesi, yönetilmesi, uzman kadrosu ile her türlü tarımsal proje ve danışmanlık hizmetlerinde en doğru adrestir.

Alternatif enerji kaynakları kullanan yeni seraların yapımına yönelik yatırımlar, Soğuk hava deposu yapımına yönelik yatırımlar, Çelik silo yapımına yönelik yatırımlar.

Tarımsal faaliyetlere yönelik yapılmış veya yapılacak tesislerde kullanılmak üzere; Alternatif enerji kaynaklarından jeotermal ve biyogazdan ısı veya elektrik üreten tesisler ile güneş ve rüzgar enerjisinden elektrik üreten tesislerin yapımına yönelik yeni yatırımlar.

Mantar yetiştiriciliğine yönelik sabit yatırımlar, Bitkisel Üretimin Çeşitlendirilmesi ve Bitkisel Ürünlerin İşlenmesi ve Paketlenmesi, Arıcılık ve Arı Ürünlerinin Üretimi, İşlenmesi ve Paketlenmesi, Zanaatkarlık ve Yerel Ürün İşletmeleri, Kırsal Turizm ve Rekreasyon Faaliyetleri, Su Ürünleri Yetiştiriciliği, Yumurta Üreten Tarımsal İşletmeler, Süt ve Süt Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Kırmızı Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Kanatlı Eti ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Su Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Meyve ve Sebze Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Toprak Örtüsü Yönetimi ve Toprak Erozyonu Kontrolü

Yatırımlarınızın her aşamasında birlikteyiz.